Önceki Sitelerimiz


İlk sitemiz 2003 yılında www.geocities.com/ortakoysapinuva adresiyle açıldı. O zamanlar web tasarım konusunda başlangıç seviyesinde olduğumdan siteyi basit html olarak hazırlamıştım. 

Ancak sitenin ilgiyle takip edilmesi ve başka eklentiler içermesi gerektiğinden daha dinamik bir siteye ihtiyaç duyulmasına neden oldu. İlk site yayına devam ederken asp kullanarak hazırlamış olduğum ikinci site yayına girdi.
www.sapinuva.somee.com
Her iki site de 2007 yılına kadar yayına devam etti. O dönemlerde Ortaköy adına hazırlanmış site pek olmadığından uzunca bir süre sitelerimiz ilçemizin tanıtımına katkıda bulundu. Ancak ziyaretçilerimizden gelen talepler ve istekler, içerisinde haber, forum, ziyaretçi defteri, oyun, mesajlaşma vb. bir çok içeriğin olduğu daha gelişmiş bir siteye ihtiyaç olduğunu gösterdi. Bunun üzerine üçüncü bir site daha ortaya çıktı. www.ortakoyum.net
2007-2009 yılları arasında oldukça aktif olarak çalışan bir site oldu. Adeta "Ortaköy' ün Facebook' u" gibi iş yaptı. Facebook o zamanlar şimdikiakadar yaygın değildi. Herkes resim, video paylaşır, birbiriyle chat yapar, siteden müzik, radyo dinler, video izler, oyun oynardı. Haber okur, forumda yazılar yazar paylaşır, kısacası sitemiz üzerinden Ortaköy özlemini giderir, hemşerileriyle, arkadaşlarıyla ve Ortaköyle hasret giderirdi. Kısacası sitemiz Ortaköy' ün ve Ortaköylülerin sesi olmuştu. 

O dönemleri hatırlayanlar her üç sitemizi de bilirler. Ortaköy adına güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle eski sitelerimizi bir hatırlatmak istedim.
Önceki Sitelerimiz Önceki Sitelerimiz Reviewed by Tamer Uygur on 22:49:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.